Oefenavond met politie

Afgelopen dinsdag was de regulaire oefenavond van de brandweer Leek. Op deze avond was de politie van Leek uitgenodigd om eens kennis te maken met onze werkzaamheden. Na een korte uitleg over de invulling van de avond werden de mensen verdeeld in 4 groepen. Algemene informatie over de brandweer vrijwilliger, technische hulpverlening, ademlucht en de ervaring het drogeluchtschuim (one-seven).
Aan het einde van de avond was de meest gehoorde kreet dat het toch wel heel erg warm was in onze pakken en dan ook nog een helm en ademlucht op.

De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje en was zeker voor herhaling vatbaar.

Foto's: Jordi Haverdings.
D3M/files/uploads/images/Brandweer-oefening-met-politie-3.jpgD3M/files/uploads/images/Brandweer-oefening-met-politie-4.jpgD3M/files/uploads/images/Brandweer-oefening-met-politie-5.jpgD3M/files/uploads/images/Brandweer-oefening-met-politie-6.jpgD3M/files/uploads/images/Brandweer-oefening-met-politie-8.jpgD3M/files/uploads/images/Brandweer-oefening-met-politie-9.jpgD3M/files/uploads/images/Brandweer-oefening-met-politie-15.jpgD3M/files/uploads/images/Brandweer-oefening-met-politie-11.jpgD3M/files/uploads/images/Brandweer-oefening-met-politie-16.jpgD3M/files/uploads/images/Brandweer-oefening-met-politie-20.jpg